Om Daniel

Jag är född och uppvuxen i Nynäshamns stad. Läste naturvetenskapliga programmet på gymnasiet och påbörjade elektrotekniska ingenjörslinjen på KTH men insåg att det var inte för mig. Jag började på lärarhögskolan med inriktning gymnasielärare i fysik och matte. Sedan 2011 har jag fått förmånen att arbeta heltid som förtroendevald som Kommunalråd och ordförande i Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Det jag brinner för är att eleverna i våra skolor ska ha de bästa förutsättningarna till att lära sig, genom att ha de bästa pedagogerna, väl anpassade lokaler och finaste utemiljöer. Som äldre ska man alltid känna sig trygg, var man än befinner sig oavsett tidpunkt, och när hjälp eller stöd behövs så ska det finnas där.

Som företagare i Nynäshamn ska det vara lätt att starta och driva företag och kommunens stöd och service ska vara enkel, snabb och rättssäker. Det ska också vara lätt att ta sig mellan hemmet-jobbet-affären, oavsett om det gäller med bil, buss eller cykel, i hela kommunen.

Jag är liberal för att jag tror stenhårt på varje individs rätt till frihet, jämlikhet och rättvisa. Det är Du som ska få styra över ditt liv, få sätta dina mål och få möjlighet att nå dem. Vi ska aldrig tolerera förtryck, ofrihet och kränkningar i vår kommun.

Följ Daniel:

Facebook