Från vänster: Nicholas Nikander (plats 3), Anna Eklund (plats 4), Sophia Stureson (plats 2), Daniel Adborn (plats 1)

Liberalerna Nynäshamn har fattat beslut om sin kommunfullmäktigevalsedel för valet nästa år. Listan toppas av Liberalernas kommunalråd Daniel Adborn. På de nästkommande platserna återfinns Sophia Stureson, Nicholas Nikander och Anna Eklund.

”Vi är stolta över den här listan. Den är varvad med en jämn könsfördelning. Åldersspridningen sträcker sig från 23 till 84 år. Vi har kandidater från Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Segersäng med en mängd olika yrken, utbildningar och erfarenheter. Särskilt stolta är vi över att ha många småbarnsföräldrar med, en grupp som de politiska partierna tyvärr ofta har svårt att möjliggöra engagemang för. Vi har eftersträvat en varierad lista och vi tycker att vi har lyckats bra”, säger Nicholas Nikander (L), ordförande Liberalerna Nynäshamn.

”Jag är tacksam över förtroendet att åter få stå på förstaplatsen på Liberalernas KF-lista, och jag är väldigt nöjd med hela listans sammansättning. Det är ett oerhört kompetent och engagerat gäng, som det ska bli väldigt roligt att få arbeta ihop med i den kommande valrörelsen och därefter”, säger Daniel Adborn (L), Liberalernas kommunalråd som toppar valsedeln.

Hela valsedeln finns på denna länk: Liberalerna Nynäshamns valsedel.