Var med och skapa ny energi i Nynäshamn. Bli medlem >>

Nynäshamns tid som utpräglad industristad är förbi. Nya, mindre företag växer fram och butiker tar över de tidigare televerkstäderna. Den gamla industristaden har somnat och vi lever i en brytningstid som kräver ett Liberalt ledarskap där vi tillsammans formar den kommun vi vill leva i.

Vi ser i dag att alltför många människor har det tufft. Det går en klyfta mellan frihetens och ofrihetens Nynäshamn. Mellan den som är insatt och den som är utsatt. Mellan stad och land. När Nynäshamn går in i en ny tid finns ingen större uppgift än att överbrygga den klyftan.

Vi vill ge varenda människa frihet och framtidstro. Vi vill erbjuda ny energi för en ny tid genom bättre utbildning, mer entreprenörskap och stärkt social trygghet.

Ladda ner hela vårt program för 2019-2026 >>

Sveriges bästa skola senast 2026

Vi vill att Nynäshamn ska bli en ledande skolkommun där kunskap bidrar till ny energi och framtidstro och där fler än i dag har en akademisk utbildning. Vi vill att Nynäshamn gör en medveten satsning på att bli Sveriges bästa skolkommun 2026.

Läs mer >>

Nya jobb med bättre företagarklimat

Vi vill att Nynäshamn ska bli en ledande företagarkommun där samarbetet mellan det lokala näringslivet och kommunen skapar ny energi och framtidstro.

Läs mer >>

Trygghet genom social service

Vi vill se ett målmedvetet arbete för att stärka ungas psykiska hälsa, förbättra livskvaliteten för äldre och öka tillgängligheten för människor med funktionsvariation.

Läs mer >>

Vår politik

En riktigt bra skola för alla barn, och en integrationspolitik som både ställer krav och skapar möjligheter. Svårare än så behöver det inte vara att kliva in i framtiden.

ALLT BÖRJAR MED EN BRA SKOLA
INTEGRATIONSPOLITIK SOM MINSKAR KLYFTORNA
FRAMTIDEN ÄR LIBERAL

 

Lämna din e-postadress här, så berättar vi mer om hur du kan göra skillnad.

Vi använder din adress enbart för att skicka information om Liberalerna. Läs mer här.